2009. szeptember 7., hétfő

Vállalkozási tréning program 11.12. évfolyamosoknak

A MICE Program Alapítvány 2009 október végén Magyarországon is elindítja az USA-ban már évek óta sikeresen működő  Vállalkozás Tréning Programot.

A képzésre kifejezetten középiskolás, elsősorban harmadikos és negyedikes angolul beszélő diákok jelentkezését várjuk. A MICE Program célja, hogy professzionális segítséget adjon a legfiatalabb  korosztály számára a nagyvállalatok világában, a vállalkozások és a gazdasági élet kérdéseiben való eligazodásra. Ugyanakkor lehetőséget ad arra is, hogy a gyerekek önálló projektek kidolgozásával szerezzenek számukra is hasznos, gyakorlati tapasztalatokat az etikus üzleti életről.

A MICE Program Alapítvány arra kéri Önöket, hogy tegyék elérhetővé a diákok és szüleik számára a képzésről való tájékozódást. Tájékoztató anyagunkat a csatolt mellékletben találják.

Továbbá kérjük Önöket, hogy jelezzenek vissza számunkra akár e-mailen vagy telefonon, hogy  egy személyes találkozóra időpontot egyeztessünk, és a diákok részére egyéb információs anyagot tudjunk biztosítani.

Őszintén reméljük, hogy az Önök iskolájából is sok olyan érdeklődő, tehetséges gyerek jelentkezik a képzésre, akiknek a MICE Program, sok más amerikai diákhoz hasonlóan segíthet.

Jelentkezési határidő: 2009 október 10.

Amennyiben bármilyen kérdésük van, rendelkezésükre állunk az info@miceprogram.hu-ra címen, illetve további információkat találnak az alapítvány magyar és angol nyelvű honlapján: www.miceprogram.hu és www.mice-us-foundation.com


Köszönettel, A MICE Program magyarországi vezetősége

Kulcsár Viktória     06-30-393-7623
és Enczmann Éva   06-30-393-7624

Nincsenek megjegyzések: