2009. március 26., csütörtök

Rock zenészek a rákbetegség túlélőiért

Szeretnénk Önnek, az iskola valamennyi tanárának és diákjának a „Rock zenészek a rákbetegség túlélőiért” jótékonysági koncertre az utolsó 500 belépőjegyet térítésmentesen felajánlani.

Jegy igényüket a veronika.pettendi@daylightmedia.hu címen adhatják le.

Rock zenészek és professzorok egy színpadon

„Rock zenészek a rákbetegség túlélőiért!" címmel rendeznek április 10-én 17 órai kezdettel jótékonysági koncertet a Magyar Rákellenes Liga javára és a Nemzeti Rákellenes Nap tiszteletére neves előadók a SYMA csarnokban. Az esemény külön érdekessége, hogy a zenekarok fellépései közötti időben az egyes rákbetegségekről szakavatott orvosprofesszorok "rockkoncert-kompatibilis" stílusban adnak majd értékes, felvilágosító tájékoztatást a közönségnek.

A koncert alapötlete a betegséget túlélő Zeffer András rock zenésztől származik. Az ismert előadóművész tudja és hirdeti, hogy mekkora erőt ad az embernek, amikor a beteg érezheti, nincs egyedül a bajban, vannak támogatói. Olyan barátok, sőt idegenek, akik a lehetőségeikhez mérten segítik, összefognak, hogy az általuk összegyűjtött pénzt a rászoruló rákbetegek felépülésére fordíthassák. Zeffer András nem felejtette el, milyen sokat jelentett neki, amikor betegsége idején zenész barátai a gyógykezeléséhez támogatásként segélykoncertet adtak.

A Nemzeti Rákellenes Napon rendezett koncerten bemutatják a Túlélők Klubját is, hogy annak gyógyult tagjai sikertörténeteikkel a sorstársaknak és hozzátartozóiknak hitet, reményt adjanak, a maguk példájával bizonyítsák, igenis van visszaút a rákbetegségből. Rendkívül fontos a megelőzés, ám ha mégis jelentkezik a tumor, akkor tudni, hangsúlyozni kell, hogy a daganat legyőzhető!

A koncerten fellép Somló Tamás, Charlie, Török Ádám, Takáts Tamás, Belmondo, Anti-Fittness Club, Varga Miklós, Keresztes Ildikó, Mobil Mánia, Vikidál Gyula, Zeffer András, Rudán Joe, Nagy Feró és a Beatrice, Ganxsta Zolee és a Kartel, Pokolgép, Sic Transit, azaz a magyar rock élet fenegyerekei.

A koncert teljes bevételét a szervezők a Magyar Rákellenes Liga javára azzal a kikötéssel ajánlják fel, hogy azt kizárólag a rákbetegek gyógyíttatására, gyógyszeres kezelésére fordíthatják. Az elkülönített bankszámlán megjelent összeg felhasználásáról egyébként külön kuratórium dönt majd.

Nincsenek megjegyzések: