2009. április 6., hétfő

szigeti sportvarázs

Itt a jó idő- itt a szabadtéri sport lehetősége!

Három nap családi öröm! 2009. június 5-6-7.

Idén nyáron immár ötödik alkalommal rendezzük meg a siker szempontjából minden elképzelést felülmúló Szigeti Sportvarázst a Margitszigeten. Manapság önmagában sokat sejtető az a tény, ha egy esemény már ötödik éven át talpon marad és a sportnál maradva, egyre csak erősödik, izmosodik. Mi a titka a mára vitathatatlanul az ország legjelentősebb szabadidős sportfesztiváljává terebélyesedett eseménynek?

A Szigeti Sportvarázs egy vidám szórakoztató hétvége, ahol legalább három napra mindenki hátra hagyhatja a gondjait, a család minden tagja – a kis gyerekektől a nagyszülőkig – talál magának értelmes és hasznos elfoglaltságot. Mi, szervezők ehhez az élményhez biztosítjuk a színvonalat és ne lepődjenek meg a kifejezésen, de a bőség zavarát is. A rendezvényen a kezdetek óta, így idén is ingyenesen bocsátunk a közönség rendelkezésére mindent, ami csak szükséges a sportoláshoz – a pályáktól, a medencéktől kezdve a labdákig, a hajókig és valamennyi sportszerig mindent. Így a családok számára elérhetővé, kipróbálhatóvá válik jó néhány olyan sportág és rekreációs lehetőség, amelyekhez máskor nincs módjuk közel kerülni. A sportok palettáján zavarba ejtően gazdag a kínálat. Felvonul valamennyi budapesti sportszövetség a sporteszközeivel és szakembereivel, három napon át több színpadon megállás nélkül pörögnek a sport, tánc és egyéb bemutatók, látványosságok, az egészséges életmóddal kapcsolatos tanácsadás zajlik, játékok folynak értékes nyereményekért. Mindenki mindenbe belekóstolhat, mindent kipróbálhat, akár versenyezhet is az egyéni vagy csapatsportokban, vagy hangulata szerint csak próbálkozhat, ismerkedhet a sportágakkal. A hangsúly a mozgás szükségességének felismerésén, a rendszeres sportolás megkedvelésén van. Mindez így együtt avatja évről-évre igazi családi sportünneppé a háromnapos Sportvarázst. És akkor a világon talán egyedülálló margitszigeti környezet önálló vonzerejéről még nem is szóltunk. Varázs a varázsban!

Várjuk önöket az ötödik születésnapon is, június első hétvégéjén. Remélhetőleg idén is több tízezren kerekednek fel a három nap során, hogy részesei legyenek a közös sportolás semmivel sem összehasonlítható élményének. Az ismert szlogenünk nem kopik, vagyis:

"Gyere szórakozz, sportolj velünk Te is, légy büszke arra, hogy a sport a barátod"

Legyen Ön is a vendégünk egy körre 2009-ben és hívja családtagjait, barátait, munkatársait, ismerőseit, várjuk Őket is!

Szigeti Sportvarázs Szervező Bizottság

Nincsenek megjegyzések: