2010. október 15., péntek

Természettudományos vetélkedő

Kedves Érdeklődők!
A MOL idén első alkalommal egy őszi természettudományos vetélkedőre, a Junior Freshhh-re invitálja a matematika, fizika, kémia, biológia vagy földrajz iránt érdeklődő középiskolás diákokat. A vetélkedő izgalmas feladatai, rejtvényei segíthetik a diákokat a természettudományos versenyekre vagy az érettségire való felkészülésben. De azok számára is tartogat érdekes feladatokat, akik nem osztályelsők a természettudományokban.

Kiket hív a MOL a vetélkedőre? Olyan háromtagú, középiskolás barátokból, osztály-, évfolyam- vagy iskolatársakból álló csapatokat, akik érdeklődnek a természettudományok iránt és szeretnek játszani.

Mit nyerhetnek…?
… a diákok?:
Az első csapat díja egy-egy Leonar3do csomag, amely egy fiatal magyar egyetemista legújabb szabadalma, találmánya. A második csapat Samsung NP-N150 netbookokat, a harmadik helyezettek pedig egy-egy LEGO Mindstorm NXT programozható robotot nyernek.
… az iskolák?:
Azon iskolák, amelyek a legeredményesebb csapatot, illetve csapatokat állítják ki, egy Leonar3do csomagot, vagy egy HP Officejet 4500 multifunkciós fénymásolót nyernek.

Miből áll a verseny?

1) online vetélkedő november 8-tól – „Mentsd meg Frisco buliját!”

2) 2. forduló – „Házi feladat”

3) élő döntő december 10-én a MOL százhalombattai Dunai Finomítójának területén

Regisztráció: www.junior.freshhh.net honlapon november 7-ig!
Bővebb információ és jelentkezési lap:www.junior.freshhh.net

Üdvözlettel:a Junior Freshhh Támogató Csapata

Nincsenek megjegyzések: