2009. október 30., péntek

Mikulásgyár- ajándékok rászorulóknak

dén is lesz Mikulásgyár (2009. december 12-22, Nyitva tartás mindennap: 12:00-22:00) a Műcsarnok mellett az 56-osok terén.

Ide várjuk azokat az ajándékokat, amelyeket karácsony előtt a rászoruló gyermekek között osztunk szét.
A több éve működő adományozó rendszerünk most a gyermekeket is szeretné rábírni arra, hogy az ünnepi időszakban legálabb néhány percre gondoljanak azokra a társaikra, akik hátrányos helyzetben vannak.
Arra kérjük az Önök iskolájának gyermekeit, hogy hozzanak magukkal egy megunt játékot a Mikulásgyárba és Mi azt elpostázzuk a leginkább rászorulóknak.

Ezzel az akcióval szeretnénk a gyermekekben a szolidaritás kézséget erősíteni, amelyre egyre nagyobb szükség van Magyarországon.

A Miklulásgyár természetesen megjutalmazza azokat a diákokat, akik elhozzák megunt játékaikat. Az akcióban részt vevő iskolák között három értékes díjat sorsolunk ki.

Első díj – Bécsi kirándulás múzeumlátogatással egybe kötve
Második díj – Hajókirándulás
Harmadik díj – Belépő a Cirkuszba

Ha az ajándékok mellett egy produkcióval is szeretné az iskola kifejezni szolidaritását, szívesen várunk minden színpadképes produkciót, amelyet a Mikulásgyár ideje alatt (2009. december 12-22.), a délutáni órákban (14:00 és 17:00 között) előadhatnak a gyerekek.

Illetve az első 50 jelentkező iskolának biztosítunk egy délutánt és a gyerekeket a rendezvény helyszínén találkozhatnak a Mikulással, énekelhetnek neki és részt vehetnek akár az ajándékcsomagolásban is.
(Jelentkezés: azprodukcio@azprodukcio.hu)

Amennyiben lemaradnak erről a lehetőségről, akkor se csüggedjenek, hiszen bármikor bárki meglátogathatja a Mikulásgyárat, ahol minden nap más programokkal, koncertekkel és érdekességekkel várjuk az ajándékozókat.

Reméljük, Ön is úgy gondolja, hogy az iskola világában élőknek is érdemes részt venniük a szolidaritást erősítő akcióban.

Amennyiben igen, kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az azprodukcio@azprodukcio.hu e-mail címen vagy a 06 20 344-27-72 vagy 06 30 230 1750 - es telefonszámon.

Közreműködésüket előre is köszönjük, mielőbbi pozitív válaszukat várva

Mikulásgyár szervezői

Nincsenek megjegyzések: