2009. február 12., csütörtök

Drogmentes nap

Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy Magyarország legnagyobb civil szervezésű drogellenes rendezvénysorozatának keretén belül, valamint a „Sportolók a drog ellen" egyesülettel közös szervezésben, tavasszal megrendezésre kerül az 1. Budapesti Drogmentes Nap – Sporttal a drogok ellen, nagyszabású iskolai rendezvény a drogmentesség jegyében.

Célunk, hogy a gyerekek a drogozás helyett tartalmas, építő célokat találjanak, így hozzájárulva egy józan és valódi emberi értékeken alapuló társadalom megteremtéséhez, valamint a fiatalok számára is véleményformáló hírességek együttműködésével és a sport jellemformáló erejével felhívja a figyelmet a drogok veszélyeire.

2008-ban neves szakemberek és sportolók (mint pl. dr. Schmitt Pál, dr. Török Ottó, Erdei Zsolt –Madár) védnöksége alatt 274 iskolából és 45 sportegyesületből közel 20 ezren csatlakoztak drogmentes programjainkhoz.

Az 1. Budapesti Drogmentes Nap 2009. április 17-én, pénteken, 11 órától 16.30-ig tart. A programok között lesznek sportversenyek, sportbemutatók, koncertek és egyéb érdekességek, természetesen minden a drogmentesség, a sport és józan ész jegyében.

Minden iskolának lehetősége lesz arra, hogy csapatokat nevezzen be a sportversenyekre, és az első három helyezettet értékes ajándékokkal jutalmazzuk.

A drogmentes napot olimpikonok, világ- és Európa bajnokok, valamint híres együttesek és énekesek fogják színesíteni.

A gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt lehetőségük lesz kipróbálni rengeteg sportot, ezáltal könnyebben el tudják majd dönteni, hogy melyikkel szeretnének foglalkozni.

A részletekről hamarosan tájékoztatni fogjuk írásban. Addig is látogasson el weboldalunkra, ahol bővebb tájékoztatást talál mozgalmunkról.

www.drogmentes.hu

Nincsenek megjegyzések: