2009. január 7., szerda

Internet kvíz

EU Biztonságosabb Internet Kvíz 10-15 év közötti gyermekek számára

Ezt a kvízjátékot az Insafe, az Európai Biztonságosabb Internetezés hálózata készítette. A biztonságosabb Internet Napja 2009. február 10-én lesz Európa városaiban, így Budapesten is. A kvíz, játékos formában a biztonságos internet használat módszereit kívánja terjeszteni a gyerekek körében.

A kvízben 10-15 év közti korosztály vehet részt és számíthat nyereményre. A kvíz különböző témákat érint, mint például média, biztonságos internetezés, földrajz, történelem és kultúra.

A játék magyar nyelven 2009. január 15.-ig elektronikusan kitölthető az alábbi címen:

http://insafequiz.eun.org/web/guest/home?p_p_id=quiz_portlet_WAR_quiz_portlet_INSTANCE_Cv28&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1

Január 16-án válogatja ki a zsűri az Insafe hálózat győzteseit országonként az elért pontszámok alapján. Insafe országok: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Magyarország, Izland, Írország, Olaszország, Lettország, Litvánia, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország és Anglia.

További információk ezen a honlapon találhatók: www.saferinternet.org

A magyar versenyzők szervezését a Magyar Tartalomipari Szövetség támogatja.

Bővebb információ:
Mlinarics József
ügyvezető elnök
Magyar Tartalomipari Szövetség â013 MATISZ

www.matisz.hu

36-20-951-4947

Nincsenek megjegyzések: