2010. szeptember 10., péntek

Budapesti Nagy Sportágválasztó

Az általunk szervezett Budapesti Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI non-profit rendezvény célja, hogy edzők, élsportolók segítségével és közreműködésével, minél többen, minél több sportágat a gyakorlatban kipróbálva dönthessék el, melyik mozgásforma illik hozzájuk a leginkább.

A helyszínen több mint 80 (!) sportággal ismerkedhetnek meg a gyerekek. Ennyi sportágat felsorolni is sok, hát még kipróbálni! Csak ízelítőnek pár: kajak-kenu, rafting, sárkányhajó, lovaglás, íjászat, lábtoll-labda, falmászás, korcsolyasportok, jégkorong, floorball, amerikai football, rögbi, freestyle foci, síelés, táncsport, torna, a küzdősportok és a labdajátékok sokasága…

Szóval egy igazi sport-kalandpark várja a látogatókat!

A szeptemberi rendezvényen most a parasportok is bemutatkoznak, így sok szeretettel várjuk a fogyatékkal élő gyermekek, gyermekcsoportok látogatását is!

A Nagy Sportágválasztón olimpikonokkal, élsportolókkal is találkozhatnak, sőt többségükkel együtt is sportolhatnak a látogatók. Vendégünk lesz Cseh László, Kovács Katalin, Marosi Ádám, Berki Krisztián, Kovács Antal, Szekeres Pál, Pesuth Rita, Szilágyi Áron, Hadfi Dániel, Kozmann György, Csabai Edvin és még sokan mások.

Budapesten, szeptember 17-18-án hetedik alkalommal tartjuk meg a rendezvényt.

Helyszín: Merkapt Maraton Sportközpont, 1106 Budapest, Maglódi út 12/A.

Kérjük, hívja fel a pedagógus kollégák, osztályfőnökök figyelmét a Budapesti Nagy Sportágválasztó – A SPORT NAPJAI elnevezésű szakmai programunkra, melynek elso (pénteki) napját 2010. szeptember 17-ét, kifejezetten az előre bejelentkező óvodás, általános- és középiskolás csoportoknak rendezünk meg 9 és 17 óra között.

Pénteken 14 órától és szombaton egész nap szeretettel várunk minden érdeklődőt, családokat, nagyközönséget. A rendezvény díjmentesen látogatható.

A folyamatosan kialakuló programtervezetről élsportolóink megjelenéseinek időpontjairól, a sportági bemutatók időbeosztásairól és ezek esetleges változásairól, folyamatosan tájékoztatást adunk honlapunkon: www.sportagvalaszto.hu

Sok szeretettel várjuk az oktatási intézményeket rendezvényünkre!

Kérjük, részvételi szándékukat a csatolt jelentkezési lap visszaküldésével feltétlenül jelezzék számunkra!


Reméljük a gyerekek pozitív sportélménnyel gazdagodva térnek haza, rendezvényünk segíti őket a hozzájuk leginkább illő sportág kiválasztásában és ráirányítja figyelmüket, hogy sportolni valóban élmény.

Sportbaráti üdvözlettel:
Ipacs Endre
főszervező
Tel.: 06-20/563-9254
E-mail: ipacs@sportagvalaszto.hu
Koós-Lukács Tímea
főkoordinátor
Tel.: 06-30/22-11-612
E-mail: koos@sportagvalaszto.hu

Várjuk a kísérő tanárok jelentkezéseit, hogy melyik intézményből mekkora létszámmal jönnek el. Kérjük jelentkezéseiket a 06-1-236-0899-es faxszámra vagy elektronikus formában az info@sportagvalaszto.hu címre legyenek kedvesek visszaküldeni.

Nincsenek megjegyzések: