2010. május 4., kedd

Budafok-Tétény, én így szeretlek…

Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület alpolgármestere, Németh Zoltán
" Budafok-Tétény, én így szeretlek…"
címmel
elektronikus amatőr fotó- és videópályázatot hirdet
16-26 év közötti fiatalok számára az alábbi feltételekkel:
1. A pályázatra csak olyan alkotások nevezhetők be, melyeket a pályázó maga készített. A pályázat témája kötött: Budafok-Tétény bemutatása.
2. A pályázat célja, hogy az alkotó saját szemszögén keresztül mutassa be a kerületet, a fotók és videók tükrözzék, hogy mit jelent a pályázó számára a XXII. kerület. A képek/videók ábrázolhatják a kerület természeti és építészeti szépségét, a budafok-tétényiek életét, az esetleges portrék bepillantást nyújthatnak abba, hogy a kerületiek miért is szeretnek itt élni, miben rejlik e terület vonzereje, sajátossága.
3. A pályaművek témájának kibontása a műfaji keretek között kötetlen, az egyedi, ötletes, fiatalos, fantáziadús szemléletmód megjelenítése előnyt élvez.
4. A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket. A pályázó pályaművének beküldésével nevez, egyúttal tudomásul veszi, hogy a beküldött pályamunkák elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.
5. A pályázatra szerzőnként „fotó” kategóriában legfeljebb 3 db fotó; „videó” kategóriában 1 db maximum 1 perc 30 másodperces videó adható be, melyből kategóriánként a zsűri az általa legjobbnak ítélt pályaművet értékeli. A zsűri fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben nem születik megfelelő színvonalú alkotás, a pályázatot eredményhirdetés nélkül zárja le.
6. A kép nem tartalmazhat keretet, dátumot, vagy más, nem oda tartozó feliratot, szimbólumot, továbbá nem lehet képszerkesztővel átformált, átalakított kép sem (kivéve a színesből fekete-fehér tónusúvá alakítást).
7. Az alkotás készítője a pályaműveket digitális módon, e-mailben, CD-n vagy DVD-n juttatja el a szervezőkhöz.
8. A beérkezett pályamunkákat névtelenül kezeljük, a zsűri tagjai számkód alapján bírálják el a beérkezett munkákat.
9. A pályázathoz e-mailben és személyesen leadott pályamunkák esetében is csatolni kell a kép/videó címét, a szerző adatait (név, lakcím, születési év, elérhetőségek, telefon,e-mail cím).
10. A beérkező pályaműveket 5 fős szakmai zsűri értékeli. A zsűri joga, hogy a képeket elfogadja, elutasítsa, illetve díjazza; a zsűri döntése végleges és megtámadhatatlan, döntése a nevezési lapra is felkerül. A zsűri egyöntetű véleménye estén a díjak visszatarthatók. A zsűri döntése alapján mindkét kategóriában I. díjat hirdetünk, melynek összege:
FOTÓ kategória: bruttó 30 000 Ft
VIDEÓ kategória: bruttó 50 000 Ft


A pályázatra beküldött anyagok további felhasználásának lehetőségére az önkormányzat igényt tart, a zsűri által elfogadott fotókból /videókból az önkormányzat kiadványt készíthet, s azokat a kerület honlapján is megjelentetheti. A pályázó a nevezéssel hozzájárul ahhoz, hogy beküldött fotóját/videóját az önkormányzat - a felsorolt három módon - térítésmentesen hozza nyilvánosságra. Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata a díjazott pályaműveket megtartja.

A pályázat benyújtásának határideje: 2010. május.14., péntek

A pályamunkák leadási helyszíne:
Budafok-Tétény Budapest XXII. kerület Önkormányzata
1221 Budapest Városház tér 11.
Polgármesteri Kabinet (34-es szoba) Alpolgármesteri Titkárság

Az eredményhirdetés időpontjáról a későbbiekben adunk információt.

További részletek: a www.bp22.hu és a www.igyszeretlek.com
oldalakon található.

Egyéb információk:
A pályaművet postai úton a következő címre kérjük eljuttatni: Budafok-Tétény, Budapest XXII. kerület Önkormányzata, Polgármesteri Kabinet
1221 Budapest Városház tér 11.
A borítékon kérjük feltüntetni: "Budafok-Tétény, én így szeretlek" – fotó-/videópályázat.
E-mail cím: onkormanyzat@bp22.hu
A rendező a pályázati anyagot a legnagyobb gondossággal kezeli, az esetleges postai sérülésekért felelősséget nem vállal. A benyújtott pályaművek az önkormányzat tulajdonában maradnak. A zsűrizés nem nyilvános.

Várjuk minden olyan fiatal jelentkezését,
aki szívesen megmutatná: hogyan szereti ő Budafok-Tétényt!

Nincsenek megjegyzések: