2010. április 15., csütörtök

műKINCSvadászat 4.

Márciusban Shakespeare Lear királya volt a műKINCSvadászat témája. A beszélgetés legvégén elképzeltük, mi lett volna, ha nem hal meg Lear és a csoporttagok egy napot vele kettesben tölthettek volna egy zárt szobában. Ön mit tenne ebben a helyzetben? Vigasztalná? Feloldozná? Kérdőre vonná? Szívesen fogadom gondolataikat! Ha kedvük tartja, írják meg a soron.ildiko@oik.hu e-mail címre, hogyan képzelik el Learrel töltött egy napjukat! A foglalkozásról részletesebben olvashat a könyvtár blogjában, a Kávészünetben (www.klog.oik.hu).

Áprilisban is szeretettel várunk minden érdeklődőt a biblioterápiára!

„A hónap irodalmi műKINCSe” ebben a hónapban:
Hans Christian Andersen:A rút kiskacsa című műve lesz.

Mi van akkor, ha más vagy, mint a többi? Csak a mesében lehet kacsából hattyúvá válni? A mű boncolgatása során igyekszünk kapcsolódási, azonosulási pontokat keresni saját és a műben szereplők élete között. A beszélgetéseken az adott mű élményszintű megismerése a cél, így „A hónap irodalmi műKINCSe” ismerete nélkül is bárkinek, bármikor be lehet kapcsolódni.

Az időpont: 2010. április 29. 17 óra,a helyszín a könyvtár rendezvényterme.

A foglalkozásokat Sóron Ildikó biblioterapeuta, a könyvtár tájékoztató könyvtárosa vezeti. Engedjen az irodalom csábításának!

Nincsenek megjegyzések: